SEYllä on ollut vilkas vuosi

  • SEY
  • SEY
Yli 150 000 lasta ja nuorta sai SEYn Eläinten viikon hevosaiheista oppimateriaalia.

Kuluneena vuonna SEYn toiminta on ollut erittäin laajaa. Siitä iso kiitos kuuluu aktiivisille jäsenyhdistyksille, eläinsuojeluneuvojille ja muille vapaaehtoisille toimijoille, jotka ovat hoitaneet ja etsineet koteja kodittomille eläimille, antaneet neuvoja eläinsuojeluongelmissa sekä järjestäneet tapahtumia ja muuta toimintaa.

SEY kampanjoi koko vuoden ajan maailman parhaan eläinsuojelulain puolesta. SEYn koulutetut vapaaehtoiset lobbarit ja toimiston väki kävivät tapaamassa kansanedustajia ja keskustelemassa heidän kanssaan eläinsuojelulain kipeimmistä uudistustarpeista. Lisäksi SEY kampanjoi muun muassa hevosten ja hylättyjen kissojen puolesta.

Lähetimme vuoden aikana lähes 40 lehdistötiedotetta ja avasimme Eläinten ystävä -lehden verkkolehden.

Koulutimme vuoden aikana 25 uutta eläinsuojeluneuvojaa. 80 prosentissa Suomen kunnista toimii nyt SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja.

Tuotimme uuden opetussuunnitelman mukaista eläinten hyvinvointimateriaalia koulujen käyttöön ja laajensimme Eläintaitokoulutus ELLUn sähköiseen oppimisympäristöön. Eläinten viikon oppimateriaalia postitettiin yli 150 000 lapselle ja nuorelle ympäri maan. Materiaalin tueksi julkaistu hevostieto.fi on ollut ahkerassa käytössä.

SEYllä on nyt 800 eläinsuojelukummia. Eläinten viikon Tonkkakeräys tuotti syksyllä 2016 noin 18 000 euroa.

eläinten viikko eläinlaki

Kommentit

Luetuimmat julkaisut