Meeri Koutaniemi kuvasi SEYn kampanjan – lahjoita koirien hyväksi Otto-automaatilla

  • SEY
  • SEY
Kampanjan mallina poseeraa uuden mahdollisuuden saanut Anni-koira.

Nyt voit lahjoittaa SEYn koiratyöhön myös käteistä nostaessasi.

Palkittu valokuvaaja Meeri Koutaniemi kuvasi SEYn Minulla on vain sinut -kampanjan. Otto-automaateissa vuoden loppuun asti pyörivällä kampanjalla kerätään varoja koirien hyväksi. Koutaniemi koki koirien hyvinvointia edistävään työhön osallistumisen tärkeäksi.

– Mitä suurempi valta meillä on toisia eläviä olentoja kohtaan, sitä suurempi on myös vastuumme niiden hyvinvoinnista, Meeri Koutaniemi sanoo.

Voit lahjoittaa SEYn kampanjaan valitsemalla Otto-automaatilla vaihtoehdon Otto & lahjoitus. Lahjoituksen suuruus on 5 euroa. Lahjoittamalla voit auttaa meitä työssämme koirien puolesta.

SEYn eläinsuojeluneuvojat tekevät konkreettista työtä koirien hyvinvoinnin parissa – he kohtaavat ja auttavat jatkuvasti yksinäisiä, hädässä olevia tai apua tarvitsevia koiria paikoissa, joihin muut eivät mene. Suurin osa SEYn eläinsuojeluneuvojien saamista yhteydenotoista koskee koiran hyvinvointiin ja kohteluun liittyviä huolia tai ongelmia.

Edistämme koirien hyvinvointia myös vaikuttamistyöllä, kasvatuksella ja valistuksella. Viime vuonna yli 160 000 lasta sai SEYn julkaisemaa opetusmateriaalia koirien hyvinvoinnista.

Minulla on vain sinut -kampanja näkyy marras-joulukuussa  sosiaalisessa mediassa, missä nostamme esiin pentutehtailuun, koirien huonoon kohteluun sekä yksinäisyyteen liittyviä ongelmia.

Vain ihminen voi auttaa eläintä. Koiralla on vain sinut.

Voit lahjoittaa helposti ja nopeasti myös lähettämällä tekstiviestin KOIRA5 numeroon 16588. Viestin hinta on 5 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskultasi. Kiitämme koirien puolesta!

koira pentutehtailu koirien hyvinvointi meeri koutaniemi otto ja lahjoitus

Kommentit

Luetuimmat julkaisut